32e Spiridoncross
Rijen - zondag 21 januari 2024

Bereikbaarheid

Locatie:

Clubgebouw AV Spiridon
Vijf Eiken 6
5121 RG RijenMet de trein
Kom met de trein naar NS station Gilze-Rijen. Elk half uur stopt de sprinter tussen Dordrecht-Breda-Tilburg-'s-Hertogenbosch op station Gilze-Rijen.
NS reisplanner
Vanaf NS station Gilze-Rijen is ook een treintaxi beschikbaar die u kan afzetten nabij het start/finishterrein.
Ook is het mogelijk vanaf NS station Gilze-Rijen te voet naar het terrein te lopen (circa 2 kilometer). Steek direct bij het station bij de spoorwegovergang de weg over en neem het paadje rechtdoor. Aan het eind van het pad linksaf. Als de weg naar rechts draait dan dan rechtdoor zoveel mogelijk parallel aan het spoor. Als er links een kleine spoorwegovergang is sla dan rechtsaf. Volg deze weg tot de kruising en ga daar links. Neem vervolgens de eerste straat rechts en daarna de eerste links. Ga bij de rotonde rechtdoor. Dan rechtsaf langs het spoor de weg 'Vijf Eiken' volgen tot de atletiekaccommodatie van AV Spiridon.
 
Met de fiets
Achter het clubgebouw van AV Spiridon is een gratis (onbewaakte) fietsenstalling aanwezig.
 
Met de auto
Vanaf A58 (Breda-Tilburg): Afrit 12 (Gilze) en ANWB borden richting Rijen aanhouden. Wanneer Oosterhout aangegeven staat, deze richting volgen. Na spoorlijn de rotonde helemaal rond en daarna rechtsaf langs het spoor naar het clubgebouw.

Vanaf A27 (Breda-Utrecht): Afrit 17 (Oosterhout Zuid) en ANWB borden richting Rijen volgen. Voor spoorlijn en na rotonde, rechtsaf naar het clubgebouw.